31 december 2009

Een goed oud & nieuw voor iedereen

Posted on 02:41 by Juan & Karin

Beste allemaal,

Vanuit het nog steeds warme Chili / San Antonio (ongeveer 33 graden, maar het voelt veeeel warmer) een goed uiteinde en een gelukkig nieuwjaar!
Pas op met vuurwerk e.d. en drink vooral niet te weinig :-)

Deze keer even geen foto`s, blijkbaar heeft ons huidige hotel haar internetabbo niet betaald waardoor het hele hotel zonder internet zit. In een warm internetcafe zitten we nu te schrijven, maar foto`s zijn lastig. Oud & nieuw gaan we hier vieren met familie van Juan, daarna gaan we naar de haven waar vuurwerk wordt afgstoken waarna we naar een Chileens feestje gaan!Vertel ons vooral jullie plannen, altijd leuk om te horen .

Komende zaterdag vliegen we naar Puerto Monnt, dan gaan we een gedeelte Duitse `kolonie` bekijken. Overigens is de Duitse populatie zo groot dat ze met zijn allen Oktoberfest vieren. Rare jongens die Duitsers.
Tot zover deze mini-update. Nogmaals, maak er allemaal een goed feest van.

Juan en Karin vanuit San Antonio
(volgende keer weer fotos en uitgebreide verhalen)

5 opmerkingen:

  1. Hallo vakantiegangers. Hier is het nog niet zover, nog 15 uur te gaan maar voor jullie ook een goede jaarwisseling en gelukkig nieuwjaar.
    Gr Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey zwagert en schone zus,

    Wij wensen jullie een heerlijke oudejaarsavond, een gelukkig, gezond en gezellig 2010, en we hopen jullie snel weer te zien!!

    Dikke kus van de varkentjes!

    An en Luus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee Juan en Karin,

    De allerbeste wensen vanuit een fris Holland. Vandaag heeft het in Purmerend weer gesneeuwd. Dun laagje, maar het is wel erg koud hier. Dus wees voorbereid als je terugkomt :)

    Groeten,

    Paul en Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De allerbeste wensen met veel liefde en gezondheid voor 2010! Hebben jullie een goed feestje achter de rug, of zijn jullie nog aan het bijkomen?
    Wij hebben hier ook een heerlijke "feestweek" achter de rug. Eerst uiteraard de kerstdagen; hadden we een verjaardag, kerstborrel bij Patrick en Cindy en beide dagen uiteraard naar de families geweest. Zijn we net bijgekomen van het eten (waarom eten we altijd 3 keer zo veel met deze dagen?) en konden we aan oud&nieuw beginnen, voor 12 uur met een klein groepje bij ons en na 12-en kwamen de heren nog gezellig een borrel halen. Die hebben eerst met de gezinnetjes thuis geproost en zijn toen een rondje gaan doen.

    Gaan jullie nog even goed genieten van de laatste week, want tjonge, tjonge wat gaat het snel. Zijn heel benieuwd naar al jullie verhalen, eetafspraak maken als jullie terug zijn?

    Heel veel groeten vanuit Purmerend en als het zo doorgaat is er een elfstedentocht als jullie op 11 januari landen!

    Hans en Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zondag 3 januari 2010. Hallo Juan en Karin.

    Alle goeds toegewenst voor het nieuwe jaar.
    De feestdagen zijn bij ons rustig verlopen.
    Jan Kor is al die sneeuw een beetje zat. Vandaag weer zo'n 15 cm gevallen. Dus maar weer aan het schuiven.
    Het blijft leuk de weblog te volgen.

    Groeten vanuit Gorredijk, Jan Kor en Carina.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.