26 november 2009

Weg van de bewoonde wereld

Posted on 02:55 by Juan & Karin

Dag beste lezers! We zijn een tijd onbereikbaar geweest voor de buitenwereld. We hebben Bariloche alweer een tijdje verlaten, zijn in Calafate geweest, maar dat was niet noemenswaardig om over te schrijven.

We zijn de afgelopen twee nachten in een klein dorpje geweest waar geen gsm masten staan, er onlangs een feestje is gevierd omdat de eerste pin automaat is geplaatst, tussen de bergen ligt, waar de natuur bijzonder mooi is (en dat zeg ik als niet natuur mens), waar heel veel backpackers komen en waar het verschrikkelijk hard waait. Jullie raden het al, we waren natuurlijk in Chalten.

We zijn daar twee nachten gebleven en de overnachting was voor iedereen even wennen, we sliepen namelijk in een hostel waar Karin en ik in een kamer moesten delen met 8 andere reisgenoten in stapelbedden. Dit betekent gesnurk, slecht slapen, oordopjes in e.d.

De weg erheen betekende natuurlijk weer een paar uurtjes in de bus doorbrengen, een voorlopige schatting geeft voorlopig ruim 30 uur in de bus aan. Waarschijnlijk gaat Djoser deze reis aanpassen in de toekomst, het is namelijk wel erg veel in de bus zitten.

Foto's en verhalen over wat we hebben gedaan in Chalten publiceren we binnenkort.
Tot schrijfs, Juan en Karin

Met een aantal mensen van de groep aan het bier of Mate (Zuid Amerikaanse thee). Dit was overigens in Calafate.

Ver weg!

Op weg naar Chalten

Posted by Picasa










De stapelbedden, de rest van het verhaal volgt

3 opmerkingen:

  1. Zo wat een klein bedje zeg!
    Dat is knus:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als Juan de natuur mooi vindt moet het echt wat zijn en ja, reizen is ook afzien. Veel plezier en ontspanning.
    Liefs,
    Mam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He, is dat het huisje van de 7 dwergen ;-) En het ziet eruit als mooi weer, maar toch hebben jullie een warme jas aan. Dan is het vast niet zo warm als het eruit ziet. Maar... mooie foto's weer en leuke verhalen. Leuk leuk leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.